dijous, 11 de maig del 2017

La moda dels Spinners ens envaeix!




L’origen d’aquest objecte pot resultar sorprenent, ja que en principi era usat per ajudar a tranquil·litzar i relaxar persones amb problemes d’autisme.

Aquesta moda s'ha anat estenent a poc a poc i de cada vegada es veuen més joves amb aquest aparell. Pot parèixer una beneitura, que de fet ho és, però el cert és que té alguna cosa que enganxa i fa que l’usis, a més de ser una mica conseqüència de la pressió social de les modes.

Els spinners o "giradors" , com els podríem batejar en català, són per molts professors de les escoles una cosa molt molesta perquè els joves hi juguen tot el temps, fins i tot en temps de classe i sempre n’han de confiscar alguns i castigar els alumnes.

Altres modes com poden ser jocs de mòbils, per exemple el clash royale o pokemon go, també han tingut el seu moment per triomfar; el PKG ha estat una moda passatgera amb què ara ja no juga ningú perquè ha passat de moda i ja no se'n fan noves actualitzacions . En canvi, el CR està vigent encara perquè els creadors estan molt al damunt i duen cartes noves cada cert temps i per aquest motiu la gent encara hi pot estar enganxada.

En definitiva, als joves ens agrada tenir aficions comunes, tot i que no durin gaire temps!
 
Enric i Álvaro, 3rC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada