dimecres, 14 de juny del 2017

Acampada al Refugi de Son Amer

Dia 7 de juny els alumnes de 1rC anàrem d'acampada al Refugi de Son Amer (Lluc) amb en Mateu Palmer, na Merche López i na Critina Munar. L'acampada era el premi per participar i guanyar al Projecte d'Aprenentatge-Servei.
A les 8:00h del matí vam agafar l'autocar per anar al Refugi, on arribàrem aproximadament a les 9:30h. En arribar, un senyor ens explicà que hi havia una plaga d'escarabats anomenats banyarriquers i ens digué que havien posat unes trampes per agafar-los i matar-ne una part perquè són perillosos per als arbres. Després deixàrem les motxilles i iniciàrem una excursió de senderisme fins a Lluc, on dinàrem i jugàrem molt. Vam tornar al refugi i ens indicaren on eren les nostres habitacions i també ens vam dutxar.
A l'horabaixa els alumnes de 4t d'ESO ens havien preparat un joc i passàrem una llarga estona jugant. Vengué a veure'ns el Conseller d'Educació, Martí March, la Directora del Madina, Mercè Culla (que va fer ua excursió amb nosaltres) i la Consellera d'Innovació del Consell de Mallorca.
Al vespre anàrem a sopar d'uns macarrons molt bons. Més tard, a la nit, ens visità un astrònom i ens va parlar de les estrelles. Abans d'anar a dormir jugàrem a cartes.

Al dia següent, ens preparàrem un berenar i anàrem a la piscina, on passàrem dues hores. Al migdia ja partírem cap a l'institut.

Ens ho hem passat molt bé i hem disfruta molt, però se'ns va fer molt curt!

Aida, Marta P. i Bernadette. 1rC 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada