divendres, 16 de juny del 2017

Feim enquestes a hotels de l'Arenal!

El passat 13 de juny els grups de 3r d'ESO C i D vam fer una activitat organitzada pel professor de Ciències Socials, Ferran Jover, per conèixer l'impacte del turisme a Mallorca. Ens acompanyaren també, les professores Elena i Antònia Maria.
Concretament, vam anar a l'Arenal de Palma i ens vam dividir en grups de tres o quatre alumnes. Cada grup tenia una enquesta d'estadístiques, prèviament elaborada a classe, sobre diferents aspectes relacionats amb els hotels. Havíem de fer l'entrevista als recepcionistes dels establiments i, si podia ser, al director. Així, els demanàrem quants treballadors hi havia, l'horari de feina, l'origen dels clients, els motius pels quals havien triat l'illa per venir de vacances, i també coses relacionades amb el servei que oferien (barra lliure, serveis d'habitacions, zones d'esbarjo o de lleure, tipus d'habitacions, etc.) En alguns hotels ens van tractar molt bé i, en d'altres, no tan bé perquè no tenien temps per atendre'ns.
Ens ho vam passar molt bé, a pesar de la intensa calor que feia, i vam poder saber de primera mà el funcionament d'aquest sector del qual viu bona part dels mallorquins.
 
Maria Morey i Álvaro Tugores 
     




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada