dijous, 29 de març del 2018

Berlín 2018





El passat mes de març, concretament entre els dies 16 i 19 de març alguns alumnes de 1r i 2n de batxillerat que cursen l'optativa de Llengua alemanya van visitar la ciutat de Berlín per tal de motivar-los en l'ús de l'aprenantatge de la llengua.
Vam parlar amb Izan Ferragut i Biel Sabater i ens van contar que hi van estar cinc dies i que els van acompanyar els professors José Ramón i Carlos Garcia. Ens digueren que van visitar el Parlament, el Reichstag i un camp d'extermini nazi; la columna de la Victoria, que commemora la victòria de Rússia en la guerra contra Dinamarca (al capdamunt hi ha una estàtua de bronze de la deessa Victòria). També van veure les restes del mur de Berlín, que separava el Berlín Oest del Berlín Est, que és el símbol més conegut de la Guerra Freda i de la divisió d'Alemanya.
Visitaren el Museu de Pèrgam, l'edifici no va ser construït per albergar obres d'art, sinó que primer s'hi van dur les obres i després, al seu voltant, es va construir l'edifici. Després van veure el Museu Bode, d'art egipci i bizantí.
Pel que fa al menjar van tastar el currywurst, el bradwurst i, com no podia ser d'altra manera, el frankfurt!
Ens van dir també que el que els va agradar més va ser que tots van anar a jugar a bolos i es van divertir molt.

El que els va sobtar més va ser el fred que feia, però no trobaren res molt diferent a Palma i acaben el seu relat dient que van practicar molt l'alemany!

Aina Coll, 3rB
Carme Sánchez, 3rC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada